Borta bra, men hemma bäst!

Det är väl så det brukar vara. Den 7:de januari skriv jag att jag skulle gå vidare. Jag trodde verkligen att jag skulle få ny energi av att byta, men nej. Blev en stress iställe, samt att jag inte var helt säker på mitt byte. Varför byta, igentligen? Man blir inte en bättre bloggare bara för det. Så jag vänder tillbaka till det trygga och säkra. Nog därför jag inte tagit bort den gamla, för att jag ej varit säker på mitt val.
 
Så jag har valt att byta bloggtema. Skall ej hålla på med att koda själv längre. Blogg.se blir bättre och bättre på att göra bättre moduler att jobba med, så att man kunna byta utseende lätt utan att behöva koda. Tog temat "artles" och flyttar lite saker, ändra lite saker att bättre passa mig. Jag hoppas jag kan nöja mig så.
 
Det har inte varit lätt det senaste havåret. Pappas bortgång sitter fortfarande djupt. Det tar hårt att se någon försvinna mitt framför ögonen på en. Önskar så att jag hade stannat kvar hos honom, jag kännde ju på mig att snart är han borta. Skulle litat på min magkännsla. Frågade mig själv flera gånger, "skall jag stanna kvar", "jag kanske skall stanna". Men så är det, alltid lätt att vara efterklok. Skall skriva mer om pappas begravning. Det var en fin begravning.
 
Seija har varit väldigt mycket sjuk och nu hoppas jag på att hon skall vara bättre denna säsong. Vi har redan varit sjuka en gång sedan förskolestart. Jag är sjuk och de stora tjejerna också. Jag hoppas innerligt att det är allt detta år.
 
 

Kommentera här: