Tillbehör till Bugaboo Donkey 
Här har vi lite saker för att göra resan i Donkeyn lite skönare för hjärtat och lilla bebisen i magen. Lite förslag på färger som finns. Skulle nog vilja ha alla dessa såklart så man kan byta och ändra utseéndet på vagnen genom tillbehören. Baby Cocoon står det bara att den passar Bee, men när jag var och beställde vagnen så låg det en Cocoon i carrycoten så det borde ju rimligtvis passaDonkyn också!
 
Åkpåse ligger på ca 1250-1350kr, Cocoon ligger på ca 1050kr och sittdyna ca 599kr.
Så ha vi ju sufletten att tänka på. Här går det att ändra nästan precis som man önskar. Original suffletterna kommer i enfärgat, samt till carrycoten. Men det finns möjlighet att vara lite mer personlig och ha tillexempel en sufflett från Frankofant, eller så kan man om man är duktig på att sy, sy upp en själv. Går även att sy till carrycoten, bågen samt sittdyna. Bilden längst ned är lånad av mybabababies.blogspot.com som lät Peccolina sy upp en väldigt fin sufflett samt skydd till bågen. Hoppas detta är ok, annars får du banna mig så tar jag bort den. Tycker den är den absolut snyggaste suffletten jag sett så jag ville göra lite reklam för den! 
 
Jag tog med Bugaboo Cameleon pga av att jag skulle gärna ha de suffletterna. Snygg i ljusrosa samt lila. Men jag skall sy egna tillbehör till Donkyn, för sy är något jag är riktigt bra på.
 
Bugaboo Donkey sufflett ligger på ca 600kr.
 
 
Vill även ha Bugaboo´s organizer som skulle sitta väldigt fint på vagnen. Skulle nästan inte behöva ha någon skötväska med denna. Iallafall det man behöver för dagens utflykt.
 
 
 
Så behöver vi öka på vagnen om några månader med ett så kallat påbyggnads kit så man går från mono till duo. Då ingår ett regnskydd, en ram, en bygel, en sufflett, en sufflettbåge samt enstandard klädsel till sittdelen. Detta paket ligger på ca 2000kr