V E C K A 3 1V e c k a  31 (30+0)
 
 
Igår gick vi in i vecka 31. Längtar så att komma till slutet eller att slutet skall komma tidigare. Magen är väldigt spetsig och alla som har en åsikt måste säga att det är "pojkmage". Helt otroligt att sådana myter lever vidare. Att ingen lär sig att hur magen ser ut har inget med vilket kön barnet i magen har. Det kan komma ut vad som, pojke som tjej. Nu trodde barnmorskan att det var en tjej, dock med viss tveksamhet och det är helt ok för jag tyckte också det var svårt att kunna avgöra hundra procent. Med Saga var det glasklart även om barnmorska inte ville säga något så fick jag se och efter mycket studerande på andra ul kunde jag konstatera själv vad det var. Men denna gång är det osäkert.
 
Bebisen växer så det knakar, ja.. jag tror jag kan höra hur det knakar. Ca 37cm lång och 1,6kg tung. Alla organen är snart färdiga och den börjar lägga på sig ett fettlager. Lungorna blir klara sist. 
 
Vanligt är att man känner sig tung och otymplig nu och ja, det gör jag. Ont i bäckenet och det känns som ryggen skall gå av. Känner mig anfådd av att bara prata ibland. Börjar känna av vatten i kroppen nu också. Tjocka ben och svullet ansikte och svullna fingrar när jag anstränger mig. Hoppas på att det inte blir allt för jobbigt framöver, att jag skall få känna mig något normal men det känns bra att det går mycket fortare denna gång än med Saga. Har vårsolen på min sida så det känns bra med ljusare tider vilket är bra för sinnet. Så vi kämpar på!