Begravning i ÄngelholmDag nr 1 - Hässleholm
 
Landat på hotellet i Hässleholm och Smilla testar sängen.
 
Jag är inte riktigt med på noterna när jag plockar fram tjejernas leksaker.
 
Tycker om denna bild, för det ser ut som att balongen svävar, med hjälp av Smillas tankekraft!
 
Smilla kör loss med Sigge balongen, som vanligt och Saga tittar på, som vanligt!
 
Lite kvälls mål på hotellet. Debbie och Linda kom och gjorde oss sällskap.
 
Det tråkiga med att drickan kommer först är att Smilla och Saga sätter igång att dricka och dricka.. och dricka lite till.
 
Fick ritbok med hotellets maskot Sigge i. Lite kluriga saker att reda ut men mycket att fylla i.
 
Dag nr 2. Dags för begravning
 
Andra dagen var det dags för begravningen, dags att säga adjö till Gudrun, Davids mormor. Väl vid minneslunden där vår kära Gudrun vilar vidare i våra minnen, en aningens sena där fanns släkt och vänner, majoriteten av dem känner jag inte ens. Inte ens David kunde säga vilka de var.
 
Vi tillbringa en ensam stund i lunden då vi missa talet eftersom vi var försenade. Davids kusiner stanna dock för att tala med oss. Det finns så mycket drama i Davids familj att det finns nästan ingen som talar med varann, vilket är väldigt tråkigt.
 
Smilla fick bra kotakt med Charlie som är Davids kusin Saras dotter.
 
Bästa Debbie och Linda som myser med Smilla kvällen innan vi åker hem.
 
Saga myser i sin säng med lite "päd" innan det är dags att somna.
 
Känns tråkigt att vi inte hann träffa henne innan hon gick bort. Hon fanns på sjukhus i tio dagar innan hon somna in och det är pga Davids envetna släkt som vi inte fick säga adjö. Jag skriver släkt, inte familj, för familj gör inte så mot varandra. De är en massa systrar som inte kan hålla sams, vilket är tråkigt för alla andra. Ingen aning om vad det är så mycket drama om. Men det sluta med att vi inte fick möjlighet till ett sista möte. Inte ens Davids kusin Sara som bodde med Gudrun större delen av hennes uppväxt. Ibland är ju släkten värst!