Malmö besök och fina presenter till Saga 
David hade ett möte i Malmö så jag och flickorna följde med så vi kunde träffa Davids syster och sambo. Det var på tiden för det var alldeles för länge sedan. Jag var nära att stanna kvar hemma för jag visste inte hur det skulle gå med att sova på hotell med flickorna, men det var inga problem. Båda flickorna var super duktiga. Smilla hade till och med att eget rum att sova i. Kl sju båda dagarna hörde jag tyst "mamma.... mammaa.... pappa.. mamma....". Så glad att jag åkte med ner med tjejerna. Vi bodde på Grand Hotel Garden. Helt okey tycker jag, den hade inte fått så bra recensioner men jag har inget att anmärka mer än att duchen kunde få en sanering av mögel!
 
Vi fick jätte fina presenter till Saga. Skulle dock fått dem tidigare men Dabbie blev så sjuk att de inte kunde komma. Som tur är kan Saga fortfarande bära klänningen, som är stl 62, den stl som hon har nu. Ett jätte fint lejon med speldosa från Teddykompaniet och ett "pill" lejon som jag inte vet vart den kommer ifrån och klänningen kommer från KappAhl.
 
Synd var det att vi inte kunde träffa "amma" som hade hand om Charlie som var magsjuk. Vi skall försöka få upp henne till oss snart så vi får ta hand om henne.