Playa Feliz - sista dagen

Då var vi inne på de två sista dagarna, eller en och en halv dag, rättare sagt. Vi börja med frukoat så klart, på den sedvanliga restaurangen. Vilket vi gjorde varje dag. Men först ville vi se till att vi fick en bra plats vid poolen, vilket inte var det lättaste.
 
 
Det var väldigt störande att alla dessa människor som gick tidigt ut på morgonen eller även på kvällen och hängde ut badlakan under parasollen för att paxa dem vilket inte var tillåtet. Vilket gjorde det väldigt svårt att få någon bra plats eller någon plats alls. Eller så kunde de lägga ut badlakan på solbädden och sedan ta en dagsutflyckt och inte vara tillbaka på flera timmar! Dessa två saker störde mig mest, att alla gjorde det och vara ok med det. Man kände sig nästan tvungen att göra likadant. Det var något som jag även sa till personalen då de frågade vad som var bra och vad som var dåligt. Vi hittade som tur var en plats där de inte hade hängt några badlakan.
 
 
Tjejerna hitta en kompis, eller flera, men det var just denna tjej, Minna som de lekte mest med. En snäll och söt tjej som var där med sin mamma, pappa och storebror. De bada och lekte. Här tog de en paus med att rita.
 
 
Seija fick också prova på att bada. Hon är inte så förtjust i det, men hon tycker det är roligt efter en stund. Provade att bada i den lilla bebis poolen men det gick så där. Den var ganska kall, så då testa vi den stora poolen. Önskar att jag tagit med hennes gula bebisdyna att sitta i, kunde vi alla badat mer tillsammans.
 
 
Så drog vit ut på kvällen för att kolla in området och grannhotellet, där de bruka ha shower på kvällen, vilket vi var välkommna att se. Vi gick i deras supermarket och handlade lite chips och dricka. Tjejerna lekte i en lekställing som fanns där på hetellet. Sedan sprang de mest runt.
 
 
Lite kvällsbad blev det, med Minnas familj. Inte tillåtet men en liten stund gick det an. 
 

Kommentera här: