Gran Canaria - Playa Feliz

Dag tre var full med en massa sol och bad. Seija hade feber då hon fick "messlings-spruta" innan vi åkte för att det skulle vara bättre än att få messlingen. Vi valde all inclusive, eftersom vi ville vara säkra på att allt skulle finnas tillhands om så behövdes med tre små barn. Det var riktigt smidigt och tjejrna kunde själva gå till snacks baren som fanns och ta dricka eller om de var sugna på något. 
 
 
Dag fyra också en bad dag, såklart. Denna dag drog vi över till grann hotellet Orchidea som var mycket större men även väldigt mer stökigt eftersom det fanns så mycket mer människor. Men endå kul att gå över en stund för att sedan kunna gå tillbaka till det lugna. Dag fem var också en fin dag, inte ett moln på himlen. Saga och Smilla träffa en tjej som de lekte med. Kul att de är så utåt och vågar prata med alla barn de träffar.
 
 
David ville så gärna doppa sig i havet, så vi gick en bit för att komma till en lättare väg ned. Det tog inte lång tid innan David var uppe igen, det var ju så kallt.
 

Kommentera här: