Jultomte - Julsnuva

 
 
Lite sista minuten shopping inför julafton eller man kan säga tidigt inför nästa jul! Har alltid varit så dålig på att julpynta men på senare tid har jag blivit mycket bättre då jag tänker på barnen. Jag är inte så pysslig i hemmet, så att säga. Några av våra fönster saknar gardiner! Ja, du läste rätt.. inga gardiner. Så huslig är jag och David han är ännu värre, inge bra kombination med andra ord. Men men, det blir bättre. 
 
Nu hitta jag denna lilla tomte från Häggströmsmodehus för 149kr, så två fick ta att komma hem till oss. Vet inte om de hinner komma innan denna jul är över men de blir fina att ha framme nästa jul!
 
Förkylningen har kommit lagom till jul, men hoppas på att vara bra till julafton. Just nu mår jag bara bää och Seija är också snuvig, men glad ändå och Saga hostar och hostar. Hoppas vi alla får en frisk jul. Tänker dock mycket på min pappa som inte mår så bra. Har inte nämt det man har är väldigt dålig nu och jag önska att jag kunde hälsa på honom. Är så rädd att det kan vara försent snart. Försöker vara stark men det är svårt att veta att snart har jag ingen pappa längre..

Kommentera här: