V E C K A 4 0

V e c k a   4 0 (39+1)
 
Vecka 40! Äntligen vecka 40. Jublar inombords, hjular inombords. Nu är det verkligen snart slut. Var hos barnmorskan i går och allt såg bra ut. Dock har bebiisen inte växt. Men så länge bebisen rör sig så skall allt vara ok.
 
SF mått - 35
Blodtryck - 120/70
Fosterläge - U
Rörlig/fast - R
Hjärtslag - 150
 
Min kropp håller på allt lägga av nu, känns det som, så jag vill så gärna att det skall bli bebis nu. Har dock en gnagande oro i kroppen att något kommer gå fel. Vet inte varför men det kan ha att göra med att jag aldrig trodde att vi skulle bli trebarnsföräldrar, jag kan liksom inte få in det i huvudet. Kan inte se mig med en liten bebis igen, som skall ammas, vaggas, bytas, natts och tröstas igen. Mycket för att det blev katastrof med Saga, att jag mådde så otoligt dåligt och kanske har lite av det dåliga kvar i kroppen. En rädsla att det kommer gå dåligt, att jag inte kommer orka med, att jag kommer känna samma illvillja mot detta barn. Jag vill minnas denna bebis, när den är bebis. Sagas bebistid bara försvann från mitt minne.
 
Phuuu.. vill så gärna att ALLT skall gå bra, bli bra.
1 Veronica Wallgren:

skriven

Det var ett tag sen du skrev och antar att en liten bebis har kommit. Hoppas allt är bra med er!

Svar: Hej! Allt är bra och ja bebisen har kommit. Så skönt, men ack så lite tid till annat. Har två fina tjejer sedan innan så jag har lite att göra. En liten Seija kom till oss på morsdag. Så jag var väldigt glad att det inte gick över tiden. Hoppas allt går bra mer er lilla prins!
Elin ❲ d e s s n a r i a ❳

Kommentera här: