V E C K A 3 8

 
V e c k a   3 8   (37+0)
 
Lite info från MVC besök 12/05
 
Vikt- 75,6kg (start - 59kg)
SF mått - 35
Blodtryck - 100/70
Fosterläge - H
Rörlig/fixerat - R
Hjärtslag - 165
 
Allt såg bra ut hus barnmoskan som jag var hos i torsdags. Fick en karm, utifall vi inte ses mer! Man kan ju hoppas, dock har Kristin, min barnmorska helt klart varit min bästa barnmorska. Så snäll och omtänksam och bra på att ge information.
 
Nu vill jag bara att den lilla skall komma! Jag har så ont nu. Sååå ont, riktigt riktigt ont. Känns som min kropp är så otroligt redo att klämma ut denna unge nu. Jag fick så ont efter att ha firat Smilla och min syster i lördags. Hela söndagen låg jag i soffan med super ömt bäcken och förvärkar som jag trodde skulle bli början på slutet. Har läst om förverkar och det står att de inte skall göra ont men dessa var jag tvungen att andas igenom och de kom och gick. Men så efter några timmar så sluta de och allt kändes mycket bättre.
 
Det känns som att hon är fixerad nu, vet inte så klart men jag hoppas så att vi kan avsluta detta snart. Inte nu dock, David är i Stockholm och vill väldigt gärna ha honom här. Är rädd för att jag skall få värkar och tro det är förvärkar och bara försöka sova bort dem men så blir de för intensiva och jag inte kan ringa någon. Jag blir som i trans och jag kan inget göra. Usch.. hemska tanke.
 
Om två veckor, två veckor.. jag hoppas att det inte blir mer än två veckor. Hoppas verkligen att det snart är slut. Men det kommer gå fort, iallafall när hon är här, då kommer det kännas som att det var ingenting. Vill känna så nu! På torsdag blir det vecka 39 och jag hoppa att det händer då!

Kommentera här: