V E C K A 3 7

V e c k a   3 7   (36+0)
 
Så.. då har vi vecka 37 här, en vecka försent, men men.. ganska slut och motvillig till det mesta just nu. Önskar jag kunde trolla fram en bebis men den kommer när den tänkt komma. Var hos barnmorskan för ca två veckor sedan och då såg det ut så här.
 
Vikt - 74,7kg
SF mått - 34
Hb - 107
Blodtryck - 90/100
Fosterläge - U (antar att det betyder huvudet ned)
Rörlig/fixerat - R
Hjärtslag - 150
 
Låg en liten millimeter över normalkurvan, så det såg bra ut. Får frågor av främmlingar om det är två eller de bara måste tala om för mig att jag har en väldigt stor mage! Tack, jag vet! Inte som att det går att glömma det. Speciellt om de nu känner sig tvungna till att påminna mig hela tiden. Blir så trött på människor som tror att det är ok att kommenterna en sådan sak. Tycker att det kan vara smartare och tänka till lite så kanske de kan komma på att "oj, va stor mage men det vill hon nog inte höra", det gör jag iallafall, men alla har väl inte den spärren. 
 
Usch så bitter jag är just nu! Jag vill bara inte mer, men det ju faktiskt inte långt kvar nu. Känner mig nervös inför förlossningen bara. Hoppas allt går bra, att det går fort men inte för fort. Att jag inte har så hämska eftervärkar och att jag inte spricker, så mycket. Vill ha en snäll bebis som sover och äter bra. En nöjd liten tjej skulle sitta fint, ja tacka snälla!
1 Veronica Wallgren:

skriven

Håller verkligen med dig. Bara för man är gravid så släpper spärren hos folk och man kan tydligen kommentera till höger och vänster om den gravidas utseende. Har flera gånger hört att oj vad tjock du har blivit eller oj vad stor mage du har. Har bf idag så får se när bebis har bestämt sig för att titta ut :)

Svar: Hoppas bebisen kommit nu! Blir så trött på folk, folk utan några dubier. Så tråkigt!Men va kul att du kommit i mål. Hoppas du får hålla i det lilla livet nu! Kram kram
Elin ❲ d e s s n a r i a ❳

Kommentera här: