Startboxar

Har hämtat två startboxar och den ena bättre än den andra. Boxen från Babyproffsen var en total besvikelse. Reflexen och våtservetterna var det ända som var till någon nytta. Libero boxen var nästan allt något att använda. Böjor till både bebisen och mig! Olja och bebistvätt, lite info och rabbater och en liten prasselmobil.
 
Var inne på kronans men den boxen var slut såklart! Har en kod till Loyds men närmsta Loyds är flera mil bort så jag tänker inte hämta den. Två boxar skulle komma hem till mig, men inget har kommit. Vet inte om jag orkar ge mig ut efter någon mer box. Vi får se!
1 Veronica Wallgren:

skriven

Jag håller med dig om boxen från babyproffsen, var verkligen en besvikelse. Dom bästa tycker jag har varit libero och apoteket hjärtat. Samt i babypaketet från allt för föräldrar fick man värdecheckar på kappahl på bland annat en gratis body :)

Svar: Ja, Libero var ju trevlig iallafall. Har beställt Apoteket hjärtats nu och hoppas kunna få den innan bebis kommer. Skall försöka få tag på Allt för föräldrars också. Hoppas allt går bra med dig och magen! Kram
Elin ❲ d e s s n a r i a ❳

Kommentera här: