Bild eller inte bild på sina barn i bloggen?

Känner att jag står inför ett vägval angående om jag skall sluta lägga upp bilder på Smilla där hennes ansikte syns eller inte alls. Hon är 21 månader nu och det var ett tag sedan jag la upp någon bild alls på henne och det är för att jag inte vet hur jag skall göra. Jag lutar dock åt att inte ägga upp någon bild där hennes ansikt syns, eftersom hon inte har fått någon säg i detta och jag känner att nu när hon börjar bli en stor tjej, ingen bebis längre, har en egen vilja och egna tankar som hon kan leva efter, så det känns inte rätt att visa henne mer. Har jag visat för mycket kanske, redan? Är jag en mammablogg om jag inte visar henne med ansikte? För det är väl ok att visa henne utan ansikte eller är det också för mycket?
 
Klyven är jag. I början visste jag inte om jag skulle visa henne alls så jag tog bort bilder samt  kalla henne för smulan också. Men sedan kände jag att namnet är ok, sedan bilder också, men nu som sagt är hon en individ men kan inte säga om hon vill eller inte. Vad tycker ni om att visa bilder på sina barn i bloggen? Man är ju stolt över sitt barn och vill visa det vackra som man har skapat, men samtidigt finns det människor som inte är rädda för att säga exakt vad det tycker och detta kan vara mindre positivt, rentutav elakt. Jag är inte intresserad av att läsa vilka elakheter människor kan tänka ut att skriva om ens barn så det kanske är bara att inte visa bild alls eller unvika att visa ansiktet. Som alla vet så fastnar allt som läggs ut på nätet i all framtid vilket kan skada om så vill.
 
Är det så här som det skall se ut? Känns jätte tråkigt men kanske nödvändigt. Lämna en kommentar om hur du känner inför bilder på barn på bloggar?

Kommentera här: