Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

V E C K A 3 3


V e c k a 3 3 (32+0)

Igår givk vi in i vecka 33. Det tar sig sa.. känns bra att ytterligare en vecka har passerat. Vilket betyder ett steg närmre BF. Riktigt anfådd och har ingen kondition och känner mig riktigt tung. Vad hände med "klänningen", har den krymp? Nej, jag har bara förvandlats till en flodhäst.

Lilla bebisen är inte så liten längre utan är nu ca 40cm lång och väger ca 1,98kg. Fostervattnet ökar inte i volym längre utan nu räcker det. Nu växer hjärnan snabbt och huvudet ökar i storlek. Bebisen kan se om det är dag eller natt. Bebisen rör på sig mer karaftfullt känner jag. Kan göra ont ibland. Börjat prata och klappa på henne och det känns som att hon tycker om det.

Var hos barnmorskan i måndags och resultatet var;
Vikt: 73kg
SF mått: 30cm
Blodtryck: 100/70
Rörlig/fixerad: Rörlig
Hjärtslag: 160

Det som inte såg så bra ut var mitt järnvärde som jag måste jobba på mer för att orka med den sista tiden och förlossningen och närmsta tiden efter. Hon sa att hon tar på sig sina strängaste glasögon och ber mig jobba på detta. Jag har köpt järntabletter som min mage tycks klara, av så nu måste jag komma ihåg att ta dem. Så det är bara att köra vidare!

Gillar

Kommentarer