Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

V E C K A 2 9


V E C K A 2 9
(28+0)

Oj va tiden går fort när man har sjuka barn.. inte! Då har man gått igenom två vattkoppssjukisar. Glad att jag hade vattenkoppor när jag var liten, för annars hade det inte varit så bra för illa bebis.

Var hos barnmorskan i dag men glömde mitt papper hon skriver allt på, men allt såg bra ut. Men hon tyckte dock att jag kunde bli bättre med järnet och det vet jag kommer inte ihåg att ta men det är viktigt, speciellt för förlossningen och tiden där efter.

Jag mår trött! Så jag måste bli bättre på järnet. Öm i bäckenet till och från och tung, så tung.. Hormoner, bebis, vatten, livmoder men jag kan inte sluta äta, kan inte sluta dricka onyttiga saker. Blir liksom manisk, det går inte att sluta. Annars känner jag av smärta ner mot "mutten", tydligen ligamentssmärtor som kommer försvinna efter förlossningen.

Lilla bebisen är inte så liten längre utan väger 1,2kg och är ca 40cm lång. Bebisen kan forfarande vända på sig och det märker jag då det kan röra sig lite överallt. Mindre plats för organen och det känns tycker jag. Vill bara att det skall ta slut nu och det är inte bra efter som det är lång tid kvar. Är sjuk nu också, inte kul!

Gillar

Kommentarer

Elin ? d e s s n a r i a ?,
Super kulan! Tack! Kram
dessnaria.blogg.se
Elin ? d e s s n a r i a ?,
Så snäll du är! Tiden går fort och det tackar vi för. Kram karm
dessnaria.blogg.se