Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

V E C K A 2 8V E C K A 2 8 (27+0)


Då var vecka 28 kommen och det blir bara tyngre och tyngre. Min mage hinner inte med i den fart den växer nu. Har fått en del bristningar kring naveln nu och det svider så det känns som att det kommer bara bli mer. Smörjer mig som bara den med Bio oil och håller en tumme att det skall hjälpa. Det är så konstigt att det skall komma med nr tre när jag inte fick några bristningar med Smilla?! Det står att mellan vecka 28-32 växer barnet extra mycket. Känner att hon kommer upp under bröstkorgen då det är svårt att sitta lite framåtlutad. Känner nu att jag är påverkad av magen och kan inte göra allt som en vanlig människa. Kan känna av sammandragningar när jag böjer mig förmycket eller förlänge.

Den lilla är nu ca 34cm lång och väger ca 1,1kg. Den lilla kan klara sig riktigt bra nu om den skulle födas. Det känns skönt att veta, men jag tror dock inte att hon tänkt komma ut någon gång snart utan stannar säkert över tiden. Skulle gärna vilja starta allt i vecka 35!

Gillar

Kommentarer

Elin ? d e s s n a r i a ?,
Tack! Så snäll du är. Det går riktigt fort nu och det känns bra. Hoppas du mår bra! Kram kram
dessnaria.blogg.se
Elin ? d e s s n a r i a ?,
Samma här! Först vill man bara att det skall synas, för att sen önska att det skall sluta växa. Så har det varit för mig. Jag börjar önska att det är snart dags, har börjat få sådan grym foglossning. Hoppas det går bra för dig. Kram kram
dessnaria.blogg.se