Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

V E C K A 2 0V e c k a 2 0 (19+0)

Då var vecka 20 kommen, eller i går rättare sagt. Jag, maken och tjejerna åkte upp till Stockholm för att köpa en bil! Raket fort! Bara på några dagar bestämmde vi oss. Ett kanon köp måste jag säga. Säljarna var en familj som ska flytta till USA i några år och hade lite panik att bli av med bilen. En Mazda cx-9 blev det. stor och fin, precis som jag vill ha. Är så van vid Davids Q5:a så jag är nöjd. Vi kom hem sent så jag orka inte lägga ut bilden. Lång förklaring, men så var det.

Än så länge känns allt bra. Börjar kännas hur det rör sig lite då och då. Små kraffs och sparkar, men väldigt lätt. Kommit halvvägs nu vilket känns otoligt. Snart är det dags att hålla i det lilla livet som snart kommer springa runt och kalla oss för "plutte bebis", precis som vår minsta gör när hon är arg på oss. Aaaa.. så härligt!

Det står att "det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna". Nu! Gu.. det har det gjort för mig länge. Barnet växer fort nu så magen kommer bara bli större och större mycket fortare nu. Känns bra dock att jag inte kommer vara så stor nu när vi skall ut och resa. Vi skall till Thailand! Första gången på fem år och första gången med tjejerna. Spännande och nervöst!

Gillar

Kommentarer

Elin ? d e s s n a r i a ?,
Va snäll du är! Tack! Vilken fin blogg du har. Kram
dessnaria.blogg.se