Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

V. 29+5 Vecka 30


Sjuk! Så j-la sjuk. var på vårdcentralen idag för jag inte blivit frisk efter tre veckor och nu har jag fått ont i höger öra. Ville gärna ha penicillin nu så jag kan bli av med detta. Men läkaren ville inte ge mig det då jag är gravid, så jag fick örondroppar. Jag frågade hur jag skulle bli av med allt det andra och han sa att jag skulle komma tillbaka på torsdag om jag inte blivit bättre och om jag fick feber. Känns som jag får nästan ljuga och säga att jag har feber så att han skall släppa penicillin till mig.

Skulle vara bara om de kunde titta på Smilla också, men hon som boka tiden åt mig tyckte inte att det behövdes så länge hon bara var snorig, ingen feber om darack och åt bra. Hon var ju mindra snorig i dag men det har varit grönt snoret så det är ju en bakterie förkylning hon har. Vet inte om jag vågar lämna henne på dagis i morgon. Vill inte att hon skall behöva gå med snor som rinner och de inte tar bort det åt henne. David hade talat med dagiset i dag och de sa att en rinnig näsa inte var några problem. Men sist hade hon bajs kvar när David hämtat henne, och det var inte nytt! Så jag blir lite ängslig angående deras tillvägagångssätt med barnpassningen, så som hålla en torr näsa!

Annars är det bra med mig och bebisen, men kommer nog bli sjukskriven då min schias inte vill bli bättre, uta väck lätt till liv. Märkte det i dag då jag gick till apoteket. Btw.. fick beslut i dag ang min ansökan om graviditetspennign... nej! " Försäkringskassan har beslutat att du inte får graviditetspenning". Känner mig så öveskörd. Kommer överkalga och lägga till läkarintyg på mina problem plus att jag kommer bli sjukskriven (vilket de kanske inte godkänner heller!) Tycker inte om försäkringskassan. De kan godkänna min systers ansökan som jobbar på dagis, men inte jag som har betydligt mer ansträngande arbete. Bara den saken att jag inte får sitta ned. Jag står så mycket som fem timmar i sträck och då är det spring hit och dit samt många knäböj. Går jag och sätter mig när jag behöver det innebär det att min arbetsförmåga är minskad med en fjärdedel som är kriteriet. Så arg just nu.

Gillar

Kommentarer