Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Saga tio månader

Lilla Saga blev tio månader den tredje denna månad och på BVC mättes hon till 73cm lång, vikt:9840g. Har haft feber som varade i fyra dagar men tycka ha gått över nu. Trodde först att det var tänder på g men inga har dykt upp. Kanske förkyld igen då hon har börjat hosta i dag, men näsan är fortfarande ok.

Hon är en riktigt glad tjej men nätterna kan vara jobbiga. Har jag tur vaknar hon, eller börjar gnälla rättare sagt, tre gånger. Får henne inte att sluta äta på natten. Skulle vara bra om hon åt en hel flaska sedan skulle hon inte behöva mer. Smilla sög i sig, tror det var en halv flaska när jag la mig vid kl 22-23 och så sov hon hela natten till kl åtta. Hon bruka vakna vi fem men så ändra jag det på bara två nätter och detta gjorde jag när hon var sju månader! Måste få in Saga i Smillas rum och hoppas på att det kan lösa problemet.

Haaa.. barn.. ingen barnlek. Det är väl sådant här man glömmer när de sover natten igenom. Haft sådan tur med Smilla men hon är ett mönster barn och Saga är mer som vanliga barn. Men jag skall väl inta klaga, det finns värre.


Gillar

Kommentarer