Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Saga 3årVår finaste lilla Saga har fyllt tre år! Helt otroligt att hon redan är tre år. Hon är världens mysigaste och gosigaste tjej, men hon är även världens bråkigaste och bestämda lilla tjej. Hon har en stakt järn vilja som inte går att rubba. Jätte bra men när hon går runt och kalla alla för "plutt ungar" och "du är dum" känns hon inte så gullig längre.

Nu har hon firats och hon blev överlycklig för sin dockvagn som hon önskat sig. Hon älskar att gå och natta sina "bebisar". Går runt med vagnen och frågar sin syster oom vägen till skolan och får en vägbeskrivning som hon sedan tackar så mycket för. De kan vara så gulliga, ibland. Hon fick även lite leksaksmat i trä, lte Playmobil, gosedjur och en docka som kan kissa. Vi var hedrade med att ha Davids syster Debbie på besök. Jätte kul att få träffa och prata med henne. Synd att Linda var hemma och jobbade, hade varit kul att få krama om båda.

Vi fikade och åt en ur dålig tårta som jag bakat. Så kompackt blev den, helt värdelöst. Skall inte tredubbla ett recept, det sparade tid och smak! Men alla var glada och det var en trevlig kväll. David som också fylldr år fick också presenter, inte lika många dock! En fin Elsa Beskow kopp med videung på från mig. Han blev mycket glad!
Gillar

Kommentarer