Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Mina tyger än så länge

Detta är mina tyger från Liandlo.se. Jätte fina tyger men inte så nöjd med kvalitén, de känns liksom, sträva. Lite höga priser för min smak, tex så kosta "Älv" tyget 180 kr för en meter och de andra 170 kr. De har mycket att välja på så som interlock och mudd i många färger. Var glad över att det fanns frover att köpa på alla deras interlock och mudd, så man slipper skicka en förfrågan om gratisprover och man bara får några stycken. Kommer nog köpa mer där i från men det räcker för tillfället.


Detta är tyger från Jonic-textil.se. Köpte väldigt mycket tyger från dem då de är billigast på alla de tyger jag kunde hitta samma av någon annan stans. En meter kosta 123,75 kr samt köper du tio meter får du 20% rabatt. En färgade trikåer låg på ca 111kr. deras tyger finns även på Rosahuset.se, Jofotex.se tex. Jonic har fina tyger och de känns mjuka de har en blandning på 92% bomull och 8% elastan, det är den vanligaste. Köpte mycket randigt och skall lägga ut bilder på dem alla snart.


Detta är tyger från Rosahuset.se. Kunde inte hitta det oranga klöver tyget någon annan stans så det blev att jag köpte från Rosahuset vilket jag hade tänkt köpa alla mina tyger från från början men så surfarman runt och hittar alla deras tyger på andra platser plus att de är billigare. Deras tyger ligger på 179kr för lillestoff, 139kr för tryckta trikå samt 129kr för enfärgad trikå. De har en mini gräns på 300kr för att handla vilket är dåligt så jag var tvungen att ta med lite andra tyger.
Dessa tyger är från Znokdesign.se. Jätte fina tyger, men det mesta är från lillestoff och de låg på 180kr. Jätte fina band har hon bla från lillestoff, 17kr. Älskar "ekorrn satt i granen" tyget.

Handla även från JNYdesign.se och StoffochStil.se, skall lägga ut bilder snart på dem också. Det kom så mycket på en att jag inte kom mig för att fota alla direkt. Har nästan tvättat allt nu, tar så lång tid bara. Har även börjat på mitt förta plagg! Ett par mudd byxor till Saga.


Gillar

Kommentarer