Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Malmö 2014


För en tid sedan var vi nere i Skåne för att hälsa på lite släkt till David. Davids syster och hennes sambo, som nu är på en jordenrunt resa! Helt otroligt kul att de är på ett sådant kul äventyr.

På väg till Danmark


David på väg att köpa biljetter till färjan. Smilla är lagom road över att vänta.På färjan över till Danmark.En trut som helt oberört stod på gtan. Tror den spanat in något att äta.
En mat paus.


Då var det dags att ta oss tillbaka till Malmö. Smilla satt i fönstret längt bak i färjan. Mycket roligt då man kunde åka kana.


En kväll på Vapiano. Lite pizza och en väldigt god key lime pie.
Ängelholm


Här är vi i Ängelholm för att träffa Davids amma. Vi passa på att ta ett bad i havet innan. Tjejerna tyckte det var jätte roligt. Kalt tyckte Saga men roligt att titta på.Här är vi hos amma. Hon tyckte det var så kul att få träffa tjejerna igen.

Det var ett år sedan sist vi sågs och man märkte att hon var sämmre nu. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen. Jätte kul att få träffa Debbi och Linda igen, dröjer alltid för länge innan vi ses. Nu får det dock dröja ett tag då de är på äventyr ut i världen! Det var en jätte kul tur till skåne och Danmark. Vi bodde dock en bit utanför Malmö, i Lund, men det var ett väldigt trevligt och barnvänligt hotell, Scandic i Lund, som jag kan rekommendera varmt.Gillar

Kommentarer