Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Kimberly "Kim" Kardashian

Håller på att beta av dokuserien "Keeping up with the Kardashians", är inne på säsong fem något nu. Vilken jobbig familj, underhållande men jobbig. De har ju otrolig entreprenörsanda, hittar affärsmöjligheter i allt.
Kim Kardashian är ett varumärke i sig. Här är hennes {blogg} om man vill ta en titt. Läste att hon har 13 miljoner följare på tvitter. Hon startade serien "Keeping up with the Kardashians" med kanalen E! med sin familj för sex år sedan, en sjunde säsong skall komma detta år.
Kim har tillsammans med seriens gång lanserat en rad olika perfymer, varit med i film samt producerat serier på kanal E!. Hon har även skrivit en självbiografi "Kardashian Konfidential". Man kan väl säga att hon blev känd efter sex filmen med Ray-J, som det säga att hon själv släppte för att bli känd. Hon var Paris Hiltons stylist och fick veta att hon inte hade blivit så känd som hon är utan sin sex film. Många anser att hon inte är känd på "rätt sätt". Vad är då "rätt sätt", Nobel pristagare, skådespelare, tv-serie, dokusåpa, blogg. Kan man rangordna?
Kim är född 1980, hon är en tv persolighet, socetetslejon och modell. Hennes pappa, Robert Kardashian var en känd advokat som bla försvarade OJ Simpson.
Eftersom keeping up blivit så populär har det kommit spin-off, så som "Kourtney and Khloé Take Miami", "Kourtney and Kim Take New York", and "Khloé & Lamar".

Gillar

Kommentarer