Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Julen 2014Julen spenderades hemma hos oss! Jätte kul, vi har aldrig firat jul hos oss utan hos mina syatrar men denna jul såg annorlunda ut då min syater Sara med familj skulle fira hos sin makes släkt. Då blev det plötsilgt sex personer mindre och vi skulle då få plats i vårt lilla hem!En super kul överraskning var att Davids syster Debbie kom på besök. Hon och Linda avbröt sin jordenrunt resa för att spendera jul hemma! På vinnst och förlust åkte de hem till sverige och hoppades på att alla fanns på plats. David trodde förts att något hade hänt och jag som inget visste kom hem på kvällen efter jobbet och kände att det var något som var annorlunda, någon titta på mig och där fanns hon! Helt chockad blev jag, men väldigt väldigt glad! Sakna Linda dock! Vid nyår fortsatte de sin resa jorden runt, igen!


I väntan på Kalle.
Smilla hämtar paket från tomten och är inte det minsta rädd! Det har hon aldrig varit dock.
Debbie agera jultomte då pappa inte orka, men så fick "nissarna" hjälpa till när det blev förvarmt för tomten. Viktoria och Linnéa var jätte duktiga som Nissar!

En massa julklappar till alla barn. Smilla och Saga spanar in alla klappar.

Även "mamma" fick julklappar. Denna till exempel, ett halsband som jag fick för några jular sedan och som jag nu fick påökat med två hjärtan som representerar Smilla och Saga! Så nu har jag alla mina hjärtan sammlande.


Julafton avslutades med en massa julgodis!
Gillar

Kommentarer