Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Ett sent födelsedagskalas plus förkylning

Den 18 januari fyllde jag år, men kunde inte firas då jag var magsjuk. Så i helgen som var firades jag av familjen, mamma och pappa och mina systrar med barn. Känndes som ett dagis med alla barn, nio stycken och då har jag inte tagit med Smilla och Saga! Sara har fyra och Anna har fyra plus två men bara en extra var med. Jag fick lite pengar favo godis och trisslotter.

Nu är man förkyld istället. Tydligen så går årets influensa på dagis och jag och Saga har den, så det är bara en tidsfråga innan Smilla har den också. Började redan i måndags, men känndes ok att arbeta. Sedan var jag ledig i två dagar och så blev Saga så dålig att hon var vaken nästan hela natten och jag med såklart. Satt och vaggade henne men när jag la henne i sin säng blev hon ledsen. Så hon fick sova i vår säng. Höll henne hemma på torsdagen och i dag för nu är hon riktigt snorig och det känns att hon har obehag i kroppen. Så idag trodde jag att jag skulle må bättre men nä, mår skit! Varje morgon denna vecka har jag vaknat med att känt mig sjuk men blivit bättre, men så i morse så kännde jag mig riktigt dålig och det blev inte bättre. Saga hade sovit inne hos oss denna natt också så jag trodde det hade med det att göra så jag sov lunch men mådde bara sämre efter det. Så det var bara att ring och säga att jag inte kommer in imorgon.

Hoppas bara det går över fort, behöver jobba! Behöver pengar! Vinter tid är ingen bra tid för mig, bara sjuk hela tiden. Jag lyckas suga upp allt som finns där ute. Vår, vi behöver vår nu!Gillar

Kommentarer