Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

En önskan till hösten och vintern

Skulle gärna vilja ha detta nu till hösten och vintern. Visserligen är jag ingen fan av Canada Goosepågrund av deras val av päls, som kommer från prärievarg, som lever i Canada, en så kallad Coyote. Skulle vilja att pälsen var fake så skulle valet vara super klart. Jag är riktigt klyven, fint men äckligt att ha en liten varg runt huvudet, å andra sidan har jag ko och gris runt kroppen och fötterna. Använder väldigt lite smink men det är säkert någon stakars kanin som fått prova innan mig. Gässen och änderna då.. ja nu känner jag att jag gick in på något som är betydligt större än min futtiga lilla önskelista. Vi tar det en annan gång.

Denna lista håller en varm och snygg. Har ett par Timberland mukluk redan men i den ljusbruna versionen. Dr Martens har jag länge önskat mig men har inte haft pengar eller så har något annat gått före. Hunter vill jag mest ha för märkets skulle, för stövlar är aldrig snygga. Canadian mukluk riktigt fina, dock har harar fått sätta livet till för dessa. Men mukluks är något som alltid tillverkats i Canada av Canadas urbefolkning.

Detta var en lite lista på saker jag skulle vilja ha. Inte billiga saker alls, därför en önskelista då jag lär få önska länge innan någon av dem kan slå in.

Gillar

Kommentarer