Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Efter förlossningen - med Seija


Här är bilder från kvällen dagen hon föddes. Bara några timmar gammal så hon är fortfarande lite svullen. Firar brickan tog vi då eftersom David var tvungen att åka innan vi hann få den. Tjejerna var med, väldigt glada och förväntansfulla att få träffa sin syster. Saga tog med sig sina dockor och filt som hon vill ge till Seija. Så stolt över att få bli storasyster.Så mycket problem man skall ha efter en förlossning. Orkar inte med mer snart. Nu har jag gått igenom urinvägsinfektion, mjölkstockning gång på gång, brösstböld och nu är kraftig allergiskreaktion på antibiotikan. Så nu har jag äta kortison, vilket jag inte gillar. Jag ammar så det känns inte så bra att knapra en massa piller hela tiden. Panodil och ibumitin nästan varje dag sedan Seija föddes, två omgångar med antibiotika och nu kortison. Känns som att jag kan lägga ned amningen nu. Visst är det bekvämt och mysigt, men allt styr med vad jag inte får äta och hela tiden hitta kläder man kan amma i och en plats som känns bra. Tycker det är ganska mycket mäck med det hela. Har gått båda vägerna och båda funka lika bra, men tycker endå att flaskan var bekvämast, men ammningen har ju sina fördelar med att den skall föra med sig viktiga antikroppar, finns alltid med och redo att serveras. Jag har iallafall beställt TwistShake flaskor och tänker inom en snar framtid att gå över till dessa istället, men känner att jag tvekar lite.

Så är det så här långt efter förlossningen och än väntar jag på att komma till start vikten. Känner mig som en stor blobb som inte orkar något. Tio kilo har jag fortfarande kvar att bli av med. Får verkligen jobba på ordentligt med min promenader nu så det händer något. Har beställt en Garmin "klocka" som förhoppningsvis skall ge mig motivation. En vivoactive HR, skall bli kul att få sätta tänderna i den! Hoppas den är bra..

Gillar

Kommentarer

Elin ? d e s s n a r i a ?,
Jag har tyvärr inte använt dem så mycket då jag blev sjuk och bara inte orka med att försöka få över henne till flaska. Men det lilla jag använt dem tycker jag om. Jag har 260ml vilket är mellan storleken och känner att den räcker. Den är bredare i toppen vilket är trevligt när man vill diska dem och trevligt är behållarna att kunna ha med ersättning, välling eller något annat i. MAM är också bra eftersom du kan ta av botten som hjälper till vid disk, samt bra med ventilation för att undvika ont i magen. Men vet så lite om TS så de är svåra att jämföra med MAM just nu. Får göra en jämförelse lite senare i bloggen! Kram på er!
dessnaria.blogg.se