Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Dag 1 Stockholm - Finlnd - Thailand, Krabi - Ao Nang
På väg mot Thailand! Den 12/1 började vår resa till ett något varmare klimat än kalla snökaos Sverige. Först flög vi ett lite mindre plan till Finland för att sedan byta till ett mycket större plan som skulle ta oss hela vägen till Krabi i Thailand. Från Krabi stad tog vi oss med taxi till Ao Nang där vi skall bo i nästan två veckor fram. Hotellet heter Phu Pi Maan Spa and Resort. Ett ganska roligt namn när man kan engelska.. Men det är ett väldigt trevligt resort om man tar bort all utbyggnad de håller på med. Ganka jobbigt att höra allt bankande hela dagarna i enda. Personalen är väldigt trevliga om serviceminded. Ett fint poolområde, restaurang, fri taxi ned till stranden och tillbaka om så önskas. Det är 15 min gångväg men jobbigt med barn och värmen.


De var så snälla att de gjorde upp sovplatser åt oss i deras konferensrum så vi kunde vila tills vår villa var klar. Vi kom kl 8 och då var kl 02 i Sverige och ingen bra sömn på planet så det behövdes. Vi sov några timmar och så kunde vi göra oss hemmastadda i vår villa och så drog vi ut på staden för att hitta något att äta.

Smilla var inte så förtjust i sin melon juce.
"Smillaa, jag fotar dig" A ha! Då börja hon få liv och spexade. Lite pomme till denna tjej.Saga var så hungrig att hon skaka när hon förde skeden till munnen. Helt groggig av timmen också. Hon var så duktig efter vi steg av planet. Trotts så lite sömn och vi var tvungna att väcka henne. Skakade gjorde hon, så synd om henne. Smilla gick det myckre bättre för, men väldigt jobbigt för henne också såklart.


Tycker inte om att vara med på bild. Här kan man tro att jag tänker, "va, fotar du, vill du att jag skall le"? Skeptisk.


"Nä, det menar du inte. Vill inte, måste jag" Mer skeptisk.
"Ååååå.. va jobbig du är. Ok ett litet leende då" Bara på mitt vis. Trött hungrig och grinig. Tycket som sagt inte om att vara med på bild. Trivs så mycket bättre bakom kameran. Vill inte vara med och förpesta någons fotoalbum.
Då blev det pool dags efter att ha ätit. Tjejerna superglada över att få hoppa i. Skönt att få svalka sig efter en varm dag. Sedan tog vi oss ned på "stan" eller rättare sagt stranden där det finns en lång gata med en massa matställen och en massa affärer blandat med "family mart" "711" och apotek.Saga helt utslagen efter en jobbig och händelserik lång dag. Så otoligt tacksam över att det fanns en vagn att låna av hotellet. Helt overderligt då vagnarna jag beställde hann inte komma innan vi åkte.Gillar

Kommentarer