Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Charles Anastase vs. Jeffrey Campbell vs. Jessica Simpson

Charles Anastase
Jeffrey Campbel
Jessica Simpson Japp.. de är lika varandra den ena billigare än den andra. Originalet är från Charles Anastasesom kom våren 2009, sedan har vi de två mest kända kopiorna från Jessica Simpson, som var först, samt Jeffrey Campbell. Jag känner ej att de är kopior, snarare en bearbetad version av enhaute coture till prêt-à-porter. Ganska trevligt då de blir mer tillgängliga för alla.
Jag vill gärna ha dem båda på min skohylla, men Dany som Jessica Simpson:s version heter är svår att få tag på. Ebay är den enda platsen jag sett dem på. Dany ligger ord på 600-800kr men nu när de finns på Ebay ligger de på 800-1200kr. De som är populärast och som jag vill ha är den svarta och tan färgade i skinn. Jag vill ha storlek US 5.5 el 6 men inte sett några än. Har ett par i lila sammet men jag tog US 5 och det blev för litet för mig.
Jeffrey Campbell har gjort kopior på båda platåerna och kallar dem Lita och Foxy. Dessa ligger på 1000-1700 samt 800-1300kr. Beror på vart man köper dem. Solestruck.com är än så länge den sida ja har hittat dem på. Sedan har vi NastyGal.com och Tobi.com. Svenska sidor som Nelly.se,Henry Kole.se och Smartgirl.se
Personligen tycker jag att Jeffrey Campbells Foxy som liknar orginalet mest. T-stapen är bred samt hälen är också ganska identisk. De har även klack i trä som orginalet har. Dany har plat klack och skinn överdel, enaningens högre platå samt smalare T-strap och hälen är mindre.
Det finns så otroligt många olika varianter av både Lita och Foxy, ej så många av Dany. Dany finns i sju olika färger samt material. Foxy finns i x antal, helt skukt många, lika så Lita. Jag vill ha dessa av Dany, Foxy och Lita.
På önskelistan finns Silver, Tan och Svart
På önskelistan finns Foxy Wood: Tan, Beige Tapestry, Black Kidskin Lita: Cat Tapestry, Taupe Suede, Black Suede Både Foxy och Lita är en väldigt ombloggad sko som försvinner fort, så vill man ha den får man skynda. Jag önskar bära dessa inom en snar framtid. Dany är också en önskan men ack så avår att fåtag på. Vill gärna ha Dany på min skohylla men den tan och svarat modelerna som jag söker är svåra att hitta i min storlek 36. 37 och upp inga problem. Men men.. den som väntar på något gott....

Gillar

Kommentarer