Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Byxor till bebisen och mammatankar


Lite nya byxor till bebisen. Skönt att ha några med fötter då Smailla alltid lyckads sparka av sig sina. Det blir ju bara kallare nu så det behövs. Har monterat liggdelen till vagnen och det blev bra, inte svårt att montera den. La i baby cocoonen. Så nu är det bara en filt och ett gosedjur som saknas, eller kanske ett djur till sufletten, en sådan "dinglis".

Fattas dock fortfarande en säng! Samt en babyvakt. Men säng.. inte bra. Vill ha en Gulliver vitlackad. Hitta på blocket för 300kr med madrass vilket är ett bra pris. Annars 699kr. Får lite smått panik då det är när som hellst det kan börja. Trodde jag skulle ha en bebis i famnen nu då det började med värkar i förrigår. Ca två timmar höll det på så snacka om jag blev förvånad när det sluta och inte starta nästa dag som det gjorde med Smilla. Vill inte ha den smärtan igen, men nu är den välkommen då den går över och jag kan börja känna mig normal igen. Kommer vara jobbigt i början men jag kan gå igen utan att känna att ryggen går av samt att mitt becken kan börja bli normalt igen. Hoppas på att det inte tar allt för lång tid innan jag slipper smärtan i beckenet och att förlossningen inte förvärrar det.

Smilla mår som en miljon nu så det känns jätte bra. Lite blåsor och sår i munnen men febern är forfarande borta och hennes sår på läppen ser mycket bättre ut och hon har börjat äta mat igen. Hon sov hela natten igenom utan att vakna skrikandes av smärta pågrund av läppen. Annars har hon vaknat med blod runt hela munnen, vilket har varit riktigt läskigt, speciallt förra natten. Såg ut som hon slagit sig igen. Då fick hon ligga inne hos oss för hon vakna konstant. Vi blev en aningens rädda att det skulle vara början på en ny vana men det tycks vara fel, peppar peppar.. hoppas denna natt blir som denna natt. Lugn och fin!

Så nu sitter jag och väntar på att det skall börja igen. Om jag kunde skulle jag gå i trappan upp och ned, men jag har grymt ont så det går inte. Vi får se helt enkelt, men vi hoppas på bebis nu i helgen.

Gillar

Kommentarer