Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Bugaboo Donkey All Black
Då var det dags för nästa barnvagn och det blir en Bugaboo Donkey till! En all black med den nya komfort sittdelen. Känns jätte bra! Jag har beställt den från Babyplus.nl som är en Holländsk webbsida där de bla säljer Bugaboo barnvagnar. Än så länge är den ej på väg hem till mig utan väntar på att den skall komma till Babyplus lager och när den kommit dit skall den betalas och då är den redo komma hem till mig!Min BBD kommer från Babyproffsen och är inköpt 2012. Minns jag rätt betala jag 16 000kr för den. Kan inte minnas vart jag lagt kvittot men den kommer nog fram när den behövs. Den nya jag beställt kosta ca 15 263kr och detta är inklusive två st sittdelsskydd, så 14 427kr. I Sverige kostar den 16 000kr. Nu fick jag lite rabatt från Babyplus.nl så jag är nöjd att jag fick all black så billigt. Aluminium versionen är billigare, ca 1000kr billigare.
Så jag byter från aluminium chassi och sittdelsram, gamla sittdelstyget och regnskydd, till nya all black chassiet, nya komfort sittdelen, sittdelsramen med skum och nya regnskyddet. Från 2011 års modell till 2015 årsmodell.

Höll på att glömma! Nytt är ju också den nya förlängningbara suffletten som kom 2014 som fungerar likt solsuffletten, dvs en dragkedja som gör det möjligt att förlänga den så man kan skydda sitt barn från solen. Vilket jag upplevt som ett problem. Slipper man lägga över en filt!Här har vi en jätte bra gämförelse på det gamla sittdelstyget och nya tyget. Bilderna kommer från ombarnvagnar.com. Det finns väldigt lite bilder på den nya sittdelen så jag hoppas det är ok att jag lånar dessa! Det är verklogen ett lyft för vagnen. Hade varit ännu bättre om de hade gjort lyftet ännu större genom att höja chassiet som de gjord på Buffalon. Ett litet regnskydd till sidovagnen hade varit kul att se men men, man kan inte få allt. De har iallafall gjort om regnskyddet och förhoppningsvis går det att använda det nya mycket bättre och lättare!

Gillar

Kommentarer