Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Barnvagnsjakten!

Kikar på dessa vagnar från Baby Jogger - City Select, Bugaboo - Donkey, Mountain Buggy Urban- Jungle Duo.

Baby Jogger - City Select Pris: ca 6000-7000kr Vad jag tycker om med denna är att du kan göra den till en singel, vilket är trevligt om man tillexempel lämnar det ena barnet på dagis och sedan skall iväg med det andra. Tycker dock inte om att jag inre ser båda barnen samtidigt.
Bugaboo - Donkey Pris: ca 12000-14000kr Tycker om denna vagn bäst då man kan välja om barnen skall sitta vänd mot mig eller framåt eller om en framåt och en bakåt. Tycker om att jag kan ha båda vända mot mig samt att jag ser båda satidigt. Ett annat plus är att man kan göra den till en singel!
Mountain Buggy Urban - Jungle Duo Pris: ca 7000-9000kr Denna gillar jag då den är så bastant, titta på hjulen! Vi bor i en stad med mycket kullersten vilket kan skapa stora problem när man försäker ta sig fram med en barnvagn med stumma däck, ingen dämpning. Nägativa är att den går inte att göra till singel samt att sitt delen går inte att vända mot dig.
Drömvagnen är Donkey. Det enda problemet med den är priset. Annars är det den enda som fyller mina krav. Vilket är att jag kan se båda samtidigt, ha dem vända mot mig, kan göra den till singel samt att den har större hjul och luftfyllda däck.

Gillar

Kommentarer