Instagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.seInstagram elinmatilda.se

Ao Nang Dag 2


Så här såg frukosten ut. En massa saker som inte jag äter. Det var som att de serverade luch. Svampsoppa och gu vet vad. Det blev macka med smör för min del. Saga hitta god flyffig pankaka, Smilla rostad macka och David tog omelätt.Saga var det fart på. Spexade så fort kameran kom fram.

Sedan var det dags att ta oss ut till Railay beach. Inte lika fint som jag minns det. Men tjejerna gillade det och de var så söta i sina uv-dräckter.Jag höll mig mest i skuggan men jag brännde mig ändå.

Sedan tillbaka på hotellet bestämmde vi att äta där. David var en aningens besviken på att det bara var vi där. Tjejerna valde pagetti och pomme! Helt otippat då de åt det dagen innan. NOT! Men men så länge de äter något så är vi nöjda.Det kom fram en liten jätte rädd hona som ville ha mat. Kunde inte hålla mig utan bjöd på min kyckling jag åt. Hon blev så mätt att jag lyckades få henne att blunda. Annars satt hon med sina helt uppspärrde pupill stora ögon. Så fin men ändå kunde jag inte klappa henne. Kan ju inte säga åt tjejerna att inte klappa och så gör jag det.Den lilla hon katten blev så mätt att hon kunde gå sin väg och spana på andra katter. Hon låg som en liten padda längst ut på däcket på restaurangen.

Det fick bli sluten på vår första riktiga dag av semestern.

Gillar

Kommentarer