V E C K A 2 7

V e c k a   27 (26+0)
 
Vecka 27 är kommen och jag känner mig tyngre. Roligt är dock att hon är mer aktiv och man kan se henne utan på magen nu. Annars mår jag si och så. Struligt med jobbet och ingen lösning i sikte. Så går det när ens arbetssituation är ohållbar. Det hela är en lång historia som jag inte vet om jag skall dra här. Jag vill bara inte må som jag mår och jag vill inte vara ett sjukskrivningsoffer. Hur som så går graviditeten framåt och allt känns bra med denna.
 
Bebisen växer så det knakar, ca 32cm och väger ca 950g. Nu kan bebisen suga på tummen och lagrar fett. Låter som jag, minus suga på tummen. Snart går vi in i sista fasen och hur man ser ut skiljer så klart på sig. Jag som fött två barn är såklart lite större men sedan är det saker som spelar in. Känns förövrigt bra att vi närmar oss slutet. Kommer bli skönt att få sin kropp tillbaka men då börjar nästa utmaning vilket är att vara trebarnsförälder!
1 Veronica Wallgren:

skriven

Så himla fin! Är i vecka 30 och det är tungt och känner lite som du att man inte vill vara sjukskriven men ska jobba fram till början på april så hoppas det går fram tills dess

Svar: Tyngre blir det.. ser inte fram emot det. Har känningar av foglossning. Vi får hoppas på det bästa! Kram kram
Elin ❲ d e s s n a r i a ❳

Kommentera här: